Startsidan

Fråga Pastorn
(alla frågor & svar)

 

 

Jesus befriade mig 
från kryckorna

67 vittnesbörd om helande m.m. Blinda ser, döva hör, lama går
Ljudfiler och text
I 11 år led jag av svår värk i min vänstra höft, både dag och natt. 
Min läkare övervägde vid flera tillfällen att operera, men pga. att mitt blodtryck var för högt och hjärtat för svagt, var det inte möjligt. 

Så kom jag till Veli Sergeis möten. Där fick jag möta Jesus och Hans kärlek och kraft till förnyelse, till ande, själ och kropp. Ära vare Jesus, tack och lov! Hjärtat blev starkare. 

Vid återbesöket hos läkaren föreslogs omedelbar operation. Operationen genomfördes med ryggmärgsbedövning. Det innebar att jag fick ligga vaken vid fullt medvetande under 5 timmar och 50 minuter och kunde själv följa hela operationen. Närvarande var ett team av underbara läkare och sköterskor som gjorde allt de kunde för mig. 
Man opererade in en ny höftskål, 2 st. stålkulor och förlängde benet 4 cm med en stav, så att jag skulle få en normal gång igen. Operationen lyckades, men jag skulle behöva använda kryckor i minst 6-7 månader, kanske 1 år efter operationen, sade läkarna.

Efter 11 veckors vård på lasarett och kuranstalt, lyckades jag med stor möda och min makes och min dotters hjälp komma till broder Sergeis möte igen. Vi hade en intensiv längtan att få höra hans predikan som är fylld av det levande Gudsordet. I predikan levandegjordes på ett mäktig sätt Jesu kärlek till oss människor.

Efter predikan inbjöds vi att komma fram till förbön och förnyelse, och jag gick sakta och försiktigt fram med mina två kryckor. Under broder Sergeis förbön fick jag uppleva Jesu kärlek och kraft på ett underbart och befriande sätt.

Jag tog fatt i broder Sergeis händer och jag kände därifrån kraften som genomströmmade hela min varelse. Hela mitt inre blev genomlyst och jag såg en stor päronformad tumör. Den hade långa, långa rötter. 

Jag kände att denna tumör bestod av syndaskuld och sjukdom. Broder Sergei fortsatte att bedja och jag kände hur tumören började lossna från sitt fäste i magen, den rörde sig upp mot bröstet och fortsatte till skuldrorna. Under hela tiden såg och kände jag hur den drogs ut ur min kropp med rötter och allt. Tumören och dess rötter hade en mängd av olika färger och nyanser i lila, brunt, rött, blått, och grönt. 

Just då den trängde på och skulle ut ur min kropp fick jag under några sekunder en känsla av att jag skulle kvävas. Därför höll jag hela tiden krampaktigt fast i broder Sergeis händer - jag kände kraften därifrån och därmed också hjälpen att gå igenom denna procedur, så allt det onda försvann ur min kropp. Jag blev befriad och lycksalig. Ära vare Hans underbara namn!

När tumören lämnade min kropp upplevde jag att en tung syndabörda försvann. Den svåra värken var också borta. Hela mitt inre förvandlades till ljus, som bestod av en underbar frid och glädje. Trossyskonen runt omkring mig har berättat för mig, att det strålade om mig. Broder Sergei såg att jag upplevde något mäktigt och stort. 

Jesus hade mött med mig till syndernas förlåtelse och hälsa. Därefter uppmanade broder Sergei mig med hög röst att i Jesu namn gå utan kryckor. Ett underverk hade skett, jag kunde gå utan värk och kryckor. Det har nu gått över 2 månader Herrens verk består. Gårdagen är förbi, morgondagen har vi icke sett, men se, idag hjälper Herren. 

Gunhild Lundblom.

Lyssna till intervju
5 år efter helandet: »Gunhild upplevde Guds kärlek och blev befriad från svår värk. Kastade kryckorna. "Något så underbart har jag aldrig upplevt". 3.01 min.

»Tillbaka till alla 67 vittnesbörd

Upp igen     Startsidan

 

 

Startsida | Född på nytt? | Vägen till Gud - kan Du den? | Om Brobyggarna | Biblar till Sovjet under järnridån | Djurvän? Läs om ett oväntat besök! | Vittnesbörd om helande ljud och text | Predikningar av Veli Sergei ljud och text |
Frågor och svar om kristen tro - Fråga Pastorn | Webbkarta | Sök | Surftips | Artiklar | Tankekorn | Länkar
Sänd gärna tips eller kommentarer till webbplatsen! © 1998-2017 BROBYGGARNA KRISTEN FÖRSAMLING    
E-post info@brobyggarna.org      Postadress Box 190 42, 400 12 Göteborg        
Vill du stödja vår verksamhet? Välkommen att använda vårt plusgirokonto: 98 90 50 - 0